Αρχείο - 2019

Δεκέμβριος 24

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 2.β.1.1

Παράταση υποβολής προτάσεων για τη Δράση 2.β.1.1 "Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμισή τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού" έως τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020.

Για να δείτε την ανακοίνωση της παράτασης κάντε κλικ εδώ

Δεκέμβριος 19

ΚΑΡΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ


Δεκέμβριος 12

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΦΡΕΣΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ (REFRESH)

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος υλοποιεί πρόγραμμα για την προώθηση των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην εσωτερική αγορά (Γερμανία, Πολωνία και Τσεχία), σε σύμπραξη με τον Παναγροτικό Σύνδεσμο Κύπρου (συντονιστής), την Bulgarian National Horticultural Union (Βουλγαρία) και τη Διεπαγγελματική Ένωση Φρούτων και Λαχανικών OIPA PRODCOM Legume Fructe (Ρουμανία).

Τα προς προώθηση προϊόντα είναι: ακτινίδιο, ροδάκινο, κεράσι, καρπούζι, μήλο, πορτοκάλι, φράουλα, βερίκοκο, μαντόρα και ντομάτα.

Δεκέμβριος 6

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΟΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΟΡΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Την θέση που πρέπει να πάρει επιτέλους η Εύβοια στη νησιωτική πολιτική της χώρας όρισε και διεκδίκησε η Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη, στην Εκδήλωση Διευρυμένης Συζήτησης με θέμα ΄΄ Ολοκληρωμένη Θαλάσσια Πολιτική́ και Νησιωτικός Χώρος ΄΄ που πραγματοποιήθηκε στην Κύμη την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019, στα πλαίσια των Διευρυμένων Περιφερειακών Διάλογων ΕΣΠΑ 2021-2027.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 

Προς τα μέλη, (αντ)ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και όσους προτίθενται να ασκήσουν το επάγγελμα του (αντ)ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Απόφαση Αριθμ.45/21-11-2014 “Επανεκπαίδευση και επαναπιστοποίηση γνώσεων των (αντ)ασφαλιστικών διαμεσολαβητών” (ΦΕΚ 3350/12-12-2014), κάθε υπόχρεο πρόσωπο θα πρέπει να προσκομίσει στο Επιμελητήριο Ευβοίας τις βεβαιώσεις περαίωσης των σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει με τη λήξη της πενταετίας που το αφορά για την επαναπιστοποίησή του.

Στα υπόχρεα πρόσωπα περιλαμβάνονται και εκείνα που δεν ασκούν αλλά προτίθενται  να ασκήσουν το επάγγελμα του (αντ)ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Δεκέμβριος 2

Αναστέλλεται η λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων»

Αναστέλλεται η λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος «Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων»

Νοέμβριος 22

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ (Ε.E.)

ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ (Ε.E.)

Νοέμβριος 19

Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 το Επιμελητήριο Εύβοιας, με ένα άκρως επίκαιρο και εξαιρετικά σημαντικό για τους επαγγελματίες θεματολόγιο, για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/