Αρχείο - Μαρ 2018

Μάρτιος 30

Δελτίο επιχειρηματικών πληροφοριών - Μαρτίου 2018

ΕΦΚΑ: ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ Η ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

ΕΦΚΑ: ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ Η ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ
https://gallery.mailchimp.com/bb23bfc84dcfbff39488cdb9b/images/fcb35da1-902e-4899-8eca-5f5893992922.jpgΗ διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) ανακοίνωσε ότι, λόγω της ειδικής αργίας των διατραπεζικών συναλλαγών, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 και τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2018, οι πληρωμές εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων που θα πραγματοποιηθούν κατά τις ημερομηνίες αυτές, θα θεωρηθούν εμπρόθεσμες.  Οι εντολές άμεσης χρέωσης τραπεζικών λογαριασμών (πάγιες εντολές) θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 3 Απριλίου 2018.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μάρτιος 27

Υποχρεωτική καταβολή οφειλών στις Δ.Ο.Υ.- Ελεγκτικά Κέντρα με επιταγές, χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες, για ποσά άνω των 100 ευρώ

Υποχρεωτική καταβολή οφειλών στις Δ.Ο.Υ.- Ελεγκτικά Κέντρα με επιταγές, χρεωστικές - πιστωτικές κάρτες, για ποσά άνω των 100 ευρώ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ΠΟΛ 1062/2016 σχετικά με την καταβολή οφειλών στις Δ.Ο.Υ./Ελεγκτικά Κέντρα με επιταγές, χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες.

Συγκεκριμένα, οφειλές προς το Δημόσιο, από οποιαδήποτε αιτία, οι οποίες κατ’ εξαίρεση εξακολουθούν να εισπράττονται από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ.)/Ελεγκτικά Κέντρα, καταβάλλονται υποχρεωτικά με επιταγές ή με τη χρήση χρεωστικών/πιστωτικών καρτών, εφόσον το προς καταβολή - ανά ημέρα - ποσό υπερβαίνει συνολικά τα 100 ευρώ (100 €).

Μάρτιος 20

Αποστολή Δελτίου «Οικονομία & Εμπόριο στην Ουγγαρία», τεύχος Νο.2/2018

Αποστέλλουμε, συνημμένως, το τεύχος Νο.2(Φεβρουάριος 2018) του Δελτίου «Οικονομία & Εμπόριο στην Ουγγαρία» που επιμελείται το Γραφείο μας. Το συνημμένο Δελτίο περιλαμβάνει στοιχεία για την οικονομία της Ουγγαρίας, πρόσφατες εξελίξεις εμπορικού ενδιαφέροντος, διεθνείς συνεργασίες, διεθνείς εκθέσεις, προσφορές-ζητήσεις επιχειρηματικής συνεργασίας, ζητήσεις προϊόντων, κλπ. Τα Εμπορικά Επιμελητήρια και οι Επαγγελματικοί Σύνδεσμοι προς τους οποίους απευθύνεται το παρόν, παρακαλούνται να μεριμνήσουν για τη σχετική ενημέρωση των μελών τους και ενδεχομένως τη δημοσίευση των πληροφοριών στα  δελτία τους.

ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EU BUSINESS REGISTRY

Μάρτιος 19

Διεθνή Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Διεθνή

Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την υποστήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα

Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Επενδυτικών Συμβουλών, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) και η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πραγματοποίησαν στις 9.3.2018 στην Αθήνα την εναρκτήρια εκδήλωση ενός νέου προγράμματος που σκοπό έχει να βοηθήσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα υποστηρίξουν τη βιώσιμη ανάπτυξη τους.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο Επενδυτικό Σχέδιο για την Ευρώπη (Σχέδιο Γιούνκερ), το οποίο επικεντρώνεται στην προώθηση επενδύσεων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και επίτευξης της ανάπτυξης, μέσω ευφυέστερης χρήσης νέων και υφιστάμενων χρηματοδοτικών πόρων, άρσης των εμποδίων στις επενδύσεις και παροχής ορατότητας και τεχνικής βοήθειας σε επενδυτικά σχέδια.

Υποχρέωση Υποβολής Αποδεικτικού Φορολογικής Δήλωσης στο Γ.Ε.Μ.Η. από τις Μη Κεφαλαιουχικές Εταιρείες

Υποχρέωση Υποβολής Αποδεικτικού Φορολογικής Δήλωσης στο Γ.Ε.Μ.Η. από τις Μη Κεφαλαιουχικές Εταιρείες

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/