Αρχείο - Μαρ 2016

Μάρτιος 30

Πραγματοποιήθηκε η Επίσκεψη Τούρκων TOUR ΟPERATORS στην Εύβοια – Την Επίσκεψη οργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 - 28 Μαρτίου 2016, η επίσκεψη των Τούρκων TOUR OPERATORS στην Εύβοια την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης στοχευμένων πρωτοβουλιών του για την τουριστική προβολή του νησιού μας. Η δράση υλοποιήθηκε σε συνέχεια της εποικοδομητικής συμμετοχής του Επιμελητηρίου - τον περασμένο Δεκέμβριο - στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Travel Turkey Izmir, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν καίριες και σημαντικότατες επαφές. Την αποστολή των Τούρκων επισκεπτών, αποτελούσαν 17 άτομα που αντιπροσώπευαν την TURSAB IZMIR. (Ένωση Τουριστικών γραφείων Σμύρνης).

Μάρτιος 29

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνδιοργανώνουν την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 - στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αλιβέρι - εξατομικευμένη συμβουλευτική ενημέρωση για τα 4 νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να παραστούν κατά τις ώρες 10.00 - 15.00 προκειμένου να ενημερωθούν για τα ακόλουθα επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 :

Μάρτιος 24

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 15.000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ.

Επίσκεψη στην Εύβοια Τούρκων Τουριστικών Πρακτόρων

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνέχεια της εποικοδομητικής συμμετοχής του - τον περασμένο Δεκέμβριο - στην 9η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Travel Turkey Izmir και με άμεσο σκοπό την τουριστική προβολή της Εύβοιας και των υπηρεσιών της, πραγματοποιεί επίσκεψη στην Εύβοια μελών της TURSAB IZMIR. (Τουριστικών γραφείων Σμύρνης).
Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Εύβοιας θα φιλοξενήσει τους εν λόγω τουριστικούς πράκτορες το Διάστημα 25-28 Μαρτίου 2016, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τον τόπο μας, τους τουριστικούς προορισμούς του, τις τουριστικές υποδομές του και το συνολικό τουριστικό του προφίλ.

Μάρτιος 21

Πρόγραμμα επίσκεψης Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της διεύρυνσης των δράσεων του για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων και της προβολής και προώθησης των ευβοϊκών προϊόντων θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα Synergassia που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με το Enterprise Greece, τον αρμόδιο εθνικό οργανισμό για την προώθηση των Επενδύσεων και των Εξαγωγών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την επίσκεψη Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13 έως 16 Απριλίου 2016. Κατά την επίσκεψη της αποστολής Εμπορικών και Οικονομικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις εξωστρεφών ΜμΕ με τους ξένους εμπορικούς και οικονομικούς ακολούθους.Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν .................

Μάρτιος 18

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΧΟΛΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ - ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥΣ

Μάρτιος 16

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η παραγωγική ταυτότητα του Ν. Ευβοίας περιλαμβάνει πλήθος τοπικών προϊόντων μοναδικής προέλευσης και γεύσης. Η μορφολογία του εδάφους και οι ιδανικές κλιματικές συνθήκες προσδίδουν συγκριτικά πλεονεκτήματα στα ευβοϊκά προϊόντα. Εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας τα παραδοσιακά προϊόντα της Ευβοϊκής γης διαμορφώνουν το διατροφικό πρότυπο του Νομού.Το ελαιόλαδο αποτελεί τη βάση της διατροφής των κατοίκων της Εύβοιας. Διακρίνεται για την αγνότητά του, την ιδιαίτερή του γεύση και την μεγάλη θρεπτική του αξία. Πλήθος επιτραπέζιων ελιών συλλέγονται στο νομό .........

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/