Αρχείο - Μαρ 16, 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, Γιάννης Γεροντίτης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος, συναντήθηκαν στις 14 Μαρτίου 2015, στο Ξενοδοχείο Lucy, με τον πρέσβη της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Ραχμάν Μουσταφάγιεφ, ο οποίος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ελληνο-Αζέρικου Κέντρου Νεότητας Ιωάννη Παπαγρηγορίου, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Χαλκίδα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΙΕΙΑ

Παύση δραστηριοτήτων, μεταποίηση προϊόντων και υδατοκαλλιέργειες
Τέσσερις νέες προσκλήσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη «Μεταποίηση και εμπορία αλιευτικών προϊόντων», τις «Υδατοκαλλιέργειες» και την «Προσαρμογή του αλιευτικού στόλου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας (ΕΠΑΛ) 2007-2013, υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΩΝ

TAXISnet: Οδηγίες για τις καταστάσεις που πρέπει να καταχωρήσουν οι επιτηδευματίες
Στην ενεργοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής υποβολής καταστάσεων συμφωνητικών που έχουν καταρτιστεί μεταξύ επιτηδευματιών ή μεταξύ επιτηδευματιών και τρίτων προχώρησε η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gsis.gr).
Στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας δίδονται απαντήσεις στα συνηθέστερα ερωτήματα των υπόχρεων φορολογουμένων.

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ Υ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΔΟΣΕΙΣ

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, το σχέδιο νόμου επιχειρεί να επιλύσει επείγοντα ζητήματα της ελληνικής οικονομίας που αφορούν σε ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών, στη φορολογική διοίκηση, καθώς και σε ρυθμίσεις ασφαλιστικών θεμάτων.
Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια-Όλγα Βαλαβάνη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, καλούν όλους τους πολίτες και κάθε κοινωνικό εταίρο να συμμετάσχουν από σήμερα στη διαβούλευση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και την Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 14:00, προκειμένου να συμβάλλουν στη βελτίωση των διατάξεων του προτεινόμενου νομοσχεδίου

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr