Αρχείο - Φεβ 2014

Φεβρουάριος 28

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ :LEADER ΠΑΑ ΚΑΙ LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ

Το Τοπικό Πρόγραμμα Leader ΠΑΑ Κεντρικής Εύβοιας απευθύνεται σε ευρεία γκάμα δυνητικών δικαιούχων (ιδιώτες επενδυτές γεωργούς νομικά πρόσωπα κλπ). Επιπλέον παρέχει ένα σημαντικό πλήθος δράσεων αγροτικής ανάπτυξης δημιουργίας – εκσυγχρονισμού επιχειρήσεων δικτύωσης επιχειρήσεων .

Το πρόγραμμα Leader Αλιείας (Εύβοιας) έχει ύψος 4.690.000 ευρώ αφορά περιοχές της Εύβοιας αλλά και της Σκύρου – και όχι μόνο τα κέντρα - περιλαμβάνει ευρύτερες δράσεις ελεύθερης αλιείας εκτροφής μεταποίησης κ.α.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ:ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

0000leonardo.jpg

Στα πλαίσια του προγράμματος «Leonardo Da Vinci» με τίτλο Σχεδίου «Σύγχρονοι τρόποι προβολής/ διαφήμισης δια Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης » το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην ΑΓΓΛΙΑ ...

london.bmp

ΗΜΕΡΙΔΑ:ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ και ο ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ συνδιοργανώνουν την Δευτέρα 31 / 03 / 2014 και ώρα 19:00 στην Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας (2ος όροφος) ημερίδα με θέμα : Αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν κατά την μεταβίβαση των οικογενειακών επιχειρήσεων στην επόμενη γενεά.

Για να δείτε το σχετικό έντυπο κάντε κλικ εδώ.

8Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

Στην ανάπτυξη της Πρωτογενούς Παραγωγής ως βασικού πυλώνα στήριξης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και στους κλάδους του Αγροτουρισμού και των Αγροτικών και Παραδοσιακών Προϊόντων θα είναι βασισμένη η 8η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα»...

Για να διαβάσετε το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Εγκύκλιος ΟΑΕΕ-Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επέκταση της χορήγησης επιδόματος ανεργίας

Τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επέκταση της χορήγησης επιδόματος ανεργίας και σε ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι διέκοψαν την επαγγελματική τους δραστηριότητα και ρύθμισαν τις οφειλές τους προβλέπει εγκύκλιος του ΟΑΕΕ.
Δικαιούχοι είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοτελώς απασχολούμενοι ασφαλισμένοι στους φορείς Ο.Α.Ε.Ε. και Ε.Τ.Α.Π. – Μ.Μ.Ε.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΜΥ

-Οι εργοδότες οι οποίοι είναι υπόχρεοι σε υποβολή προσωρινής δήλωσης ΦΜΥ και καταβάλλουν εισόδημα για μισθωτή εργασία σε εργαζόμενους ή υπαλλήλους τους έχουν την υποχρέωση υποβολής της εν λόγω δήλωσης ακόμη και στην περίπτωση που οι υπόχρεοι εργοδότες παύουν να απασχολούν προσωπικό υποχρεούνται να υποβάλλουν προσωρινή δήλωση και να συμπληρώνουν την ειδική ένδειξη που αναγράφεται επί του εντύπου προκειμένου να μην εκδοθεί πράξη εκτιμώμενου προσδιορισμού φόρου. Αυτά καθορίζονται με την υπ’ αριθμ. ΠΟΛ. 1049/11.2.2014 απόφαση του γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Χ. Θεοχάρη.

Φεβρουάριος 24

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Βουλήσε συνεργασία με την ΕΜΕ Περιφερειών της Βουλής.

Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιάννης Γεροντίτης εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Ευβοίας στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής με θέμα τα εξοντωτικά πρόστιμα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας για τις μικρές επιχειρήσεις.

 

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Φεβρουάριος 18

Πραγματοποιήθηκε Ημερίδα:"Η Συμβολή και οι Ευκαιρίες του Πρωτ.Τομέα στην Ανάπτυξη της Ελλ.Οικονομίας

Το Επιμελητήριο της Εύβοιας θεωρώντας τον Πρωτογενή Τομέα ως την σημαντικότερη βιομηχανία που διαθέτει η χώρα μας και με στόχο την υποστήριξη και την ανάπτυξή του διοργάνωσε την Δεύτερα 17/02/2014 ημερίδα με θέμα : «Η Συμβολή και οι Ευκαιρίες του Πρωτογενούς Τομέα στην Ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας».

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/