Αρχείο - Σεπ 25, 2013

ΕΙΚΟΣΙ ΒΙΖΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Κινέζοι Ινδοί Αιγύπτιοι Λιβανέζοι και Ρώσοι είναι οι περισσότεροι από τους ξένους επενδυτές σε ακίνητα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν στην Ελλάδα και να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε πριν από μερικούς μήνες.
Η ενεργοποίηση της νομοθετικής πρωτοβουλίας που προβλέπει την χορήγηση βίζας σε όσους αποκτήσουν ακίνητα αξίας άνω των 250.000 ευρώ ή κάνουν χρήση του time sharing (χρονομεριστική μίσθωση) έχει ήδη προσελκύσει το έντονο ενδιαφέρον επενδυτών όμως δεν έχουν κλειστεί ακόμη πολλές συμφωνίες.
Τα στοιχεία
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν χθες σε ειδική ημερίδα του Invest in Greece για τις «Αδειες διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών για στρατηγικές επενδύσεις και αγορά ακινήτων» μέχρι σήμερα έχουν δοθεί περί τις είκοσι άδειες για τη διαμονή πολιτών εκτός Ε.Ε. στην Ελλάδα αλλά και τη μετακίνησή τους στις χώρες Σένγκεν.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΣΤΟΝ κ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ

Tο Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει για την πρόταση που κατέθεσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Εύβοιας στον Υπουργό Οικονομικών κ.Στουρνάρα.

Για να διαβάσετε το έγγραφο που εστάλη κάντε κλικ εδώ.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ 10.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Από τους δήμους και τις περιφέρειες «ανοίγουν» οι πρώτες 10.000 από τις συνολικά 58.000 θέσεις κοινωφελούς εργασίας για εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ άνεργους που ζουν σε νοικοκυριά χωρίς κανένα εργαζόμενο ή είναι νέοι (ηλικίας έως 29 ετών) ή μακροχρόνια (για πάνω από ένα χρόνο) άνεργοι.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr