Αρχείο - Σεπ 10, 2013

ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

Στη μερική απελευθέρωση της μίσθωσης της επαγγελματικής στέγης με μείωση κατά το ήμισυ της χρονικής διάρκειας κατά την οποία προστατεύονται οι ενοικιαστές καταλήγουν κυβέρνηση έμποροι και ιδιοκτήτες ακινήτων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πλειονότητα των μελών της ειδικής επιτροπής στην οποία έχει ανατεθεί η έκδοση πορίσματος για τις αλλαγές στο θεσμικό πλαίσιο επιλέγει το ιταλικό μοντέλο.
Ετσι από το σημερινό καθεστώς που ισχύει και προβλέπει τη 12ετή προστασία των ενοικιαστών με δυνατότητα παράτασης των συμβάσεων για άλλα τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση και οι φορείς θέλουν η ελληνική αγορά να μεταβεί στην εξαετή διάρκεια με δικαίωμα επέκτασης των συμβολαίων για άλλα έξι χρόνια. Το «6+6» σύμφωνα με τις προτάσεις των μελών της επιτροπής θα ισχύει για όσα μισθωτήρια συμβόλαια συνάπτονται από δω και πέρα.

ΤΟ ΝΕΟ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Η φύτευση 270.000 δενδρυλλίων ροδιάς και η δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας ροδιών σε έκταση 100 στρεμμάτων με όλες τις διαδικασίες χυμοποίησης εξαγωγής υποπροϊόντων τυποποίησης και συσκευασίας περιλαμβάνονται στην πρώτη φάση υλοποίησης του φιλόδοξου επενδυτικού σχέδιο «Νέα Αντίπολις» του «Mpimpas Investing Group» στο Σχηματάρι.
Οπως επισημαίνει μιλώντας στην «Η» η Μαριλένα Μανιουδάκη αντιπρόεδρος του Mpimpas Investing Group «θα παραχθούν και θα προσφερθούν στην παγκόσμια αγορά πέραν του βασικού καρπού 475 διαφορετικά προϊόντα του 'κόκκινου χρυσού' πλούτος που παραμένει δυστυχώς αναξιοποίητος στη χώρα μας.

ΦΡΑΓΗ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

«Φρένο» στις μαζικές προσφυγές στα διοικητικά δικαστήρια από τους φορολογούμενους που αμφισβητούν πρόσθετους φόρους και πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν μετά από φορολογικό έλεγχο βάζει το υπουργείο Οικονομικών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΜΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΑΠ

Στο πλάισιο της πληροφόρησης των εισαγωγέων...

Για να διαβάσετε την ανακοίνωση κάντε κλικ εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/