Αρχείο - Απρ 5, 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 04/04/2013

Στην Εστία του Επιχειρηματία  - στο Επιμελητήριο Εύβοιας -  την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 16.00 παρουσιάστηκαν από εκκολαπτόμενους νέους επιχειρηματίες 13 επιχειρηματικά σχέδια στα πλαίσια του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας. 

Για να διαβάσετε το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 1 κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 2 κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 3 κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 4 κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 5 κάντε

ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Με την κοινή στήριξη των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης υπερψηφίστηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο νέος αναπτυξιακός νόμος. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταψήφισαν εγείροντας αντιρρήσεις κυρίως ως προς τις διατάξεις που αφορούν στις συμβάσεις παραχώρησης των περιφερειακών αεροδρομίων την αναδιάρθρωση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου της Αττικής.
Ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων υπογράμμισε ότι με τον αναπτυξιακό νόμο η κυβέρνηση δεν έρχεται να ανακαλύψει την πυρίτιδα αλλά να χτίσει επάνω στα θετικά των προηγούμενων νόμων διορθώνοντας ατέλειες και εισάγοντας θετικές πρακτικές από το εξωτερικό.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ 03/04/2013

Συνάντηση – Σύσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας κου Παναγιώτη Σίμωση με Εκπροσώπους Μεγάλων Πτηνοτροφικών Μονάδων της Χώρας πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 3 Απριλίου 2013.

Για να δείτε το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 1 κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε την φώτο 2 κάντε κλικ εδώ.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Στις 8 Απριλίου «ανοίγουν» οι πόρτες του ΟΑΕΔ για τους άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες που διέκοψαν από την 1/1/2012 κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και δικαιούνται να λάβουν το επίδομα των 360 ευρώ. Την ημερομηνία όρισε χθες ο ΟΑΕΔ για την έναρξη υποβολής αιτήσεων από τους δικαιούχους οι οποίοι θα ελεγχθούν αυστηρά για να διαπιστωθεί αν πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις οι οποίες προβλέπονται προκειμένου να επιδοτηθούν. Συγκεκριμένα απαιτούνται:
1. Η πραγματοποίηση τουλάχιστον τριών ετών συνεχούς ή διακεκομμένης ασφάλισης στον ασφαλιστικό φορέα που υπάγονται κατά τη διακοπή του επαγγέλματος και η καταβολή της ειδικής εισφοράς.
2.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΚΚΡΕΜΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

Την άμεση ολοκλήρωση τυχόν εκκρεμών φορολογικών ελέγχων σε βάρος επιχειρήσεων που υποβάλλουν αίτηση εξυγίανσης με βάση την προβλεπόμενη από τον Πτωχευτικό Κώδικα προπτωχευτική διαδικασία ζητάει το υπουργείο Οικονομικών απ’ όλες τις εφορίες.
Στόχος της κίνησης αυτής όπως επισημαίνεται και σε ειδική εγκύκλιο (ΠΟΛ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/