Αρχείο - Νοε 2010

Νοέμβριος 30

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου για τις επιχειρήσεις της Στερεάς.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή κορυφαίων και διακεκριμένων καθηγητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει:«Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικών και Ηγετικών Ικανοτήτων
των Επιχειρηματιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
».

 

 

 

Ανακοίνωση για Εθελοντική Αιμοδοσία.

Το Επιμελητήριο συνεχίζοντας την προσπάθεια  για την λειτουργία Τράπεζας Αίματος  που έχει σκοπό να καλύψει τα μέλη του σε έκτακτη περίπτωση οργανώνει ακόμα μία εκδήλωση αιμοδοσίας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010 στο Νοσοκομείο Χαλκίδας στο Τμήμα Αιμοδοσίας και ώρες 8.30- 13.00.

Καλούνται  τα  μέλη  μας  την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010  να  δώσουν λίγο  από  το  χρόνο  τους.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Νοέμβριος 29

Πρόγραμμα:Ενίσχυση Επιχειρήσεων λιανεμπορίου για την υλοποίηση ψηφιακών επενδύσεων.


Tο πρόγραμμα «digi-retail» αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία ενίσχυσης των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανεμπορίου και αποσκοπεί στην υιοθέτηση ψηφιακών συστημάτων που αναβαθμίζουν τόσο τις εσωτερικές λειτουργίες όσο και τις δυνατότητες προώθησης των επιχειρήσεων μέσω της χρήσης νέων τεχνολογιών.


Η διάρκεια ολοκλήρωσης των Επενδυτικών Σχεδίων που θα εγκριθούν είναι μέχρι δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία έγκρισής τους ενώ η έναρξη υλοποίησης δαπανών ορίστηκε στις 19/11/2010.

Ποιες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη δράση

Πρόγραμμα:Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδύσεων στον ψηφιακό τομέα.

Το νέο πρόγραμμα digi content αποτελεί νέα σημαντική ευκαιρία επιχορήγησης (50%) για τους κλάδους με εκδοτικές δραστηριότητες και τους παρόχους ενημερωτικού περιεχομένου εταιρίες διαχείρισης εντύπου κλπ με βασικό στόχο την ενίσχυση της δημιουργίας δυναμικού και πλούσιου ελληνικού ευρυζωνικού περιεχομένου το οποίο αξιοποιείται εμπορικά.

Η διάρκεια ολοκλήρωσης των Επενδυτικών Σχεδίων που θα εγκριθούν είναι μέχρι δώδεκα (12) μήνες από την ημερομηνία έγκρισής τους ενώ η έναρξη υλοποίησης δαπανών μπορεί να είναι μετά από την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Νοέμβριος 18

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Ενημέρωσης για το Πρόγραμμα "Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Επιμελητήριο Εύβοιας και η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδος & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ) εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ διοργάνωσαν  ημερίδα ενημέρωσης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στις 17/11/2010 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Εύβοιας την οποία παρακολούθησαν πολλοί ενδιαφερόμενοι και επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Αποστολή και Φόρουμ στη Λευκωσία.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων (ΠΣΕ) ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) και ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) συνδιοργανώνουν την
Πολυκλαδική Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ
στη Λευκωσία στις 7 και 8 Φεβρουαρίου 2011.
«Κύπρος: Γέφυρα Ε.Ε. – Αραβικών Χωρών»

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανοδική πορεία των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και τη λειτουργία των δύο χωρών ως δίαυλους πρόσβασης στις αγορές  της Ανατολικής Ευρώπης την Ν.Α.

Νοέμβριος 12

Ημερίδα Ενημέρωσης δικαιούχων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

 

1ANDIA.jpg        espa01.jpg    EVIA

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Χαλκίδα  16. 11. 2010
Αρ.

Νοέμβριος 8

Πρόγραμμα Επιδότησης Επιχειρήσεων που απασχολούν από 50 εργαζόμενους και άνω.

oaed.jpg
Πρόγραμμα Διαρθρωτικής προσαρμογής εργαζομένων και επιχειρήσεων εντός της οικονομικής κρίσης που απασχολούν 50 εργαζόμενους και άνω.

Το Πρόγραμμα αφορά στην ενίσχυση επιχειρήσεων για την εκπόνηση και εφαρμογή «Ολοκληρωμένων Σχεδίων Διαρθρωτικής Προσαρμογής Επιχειρήσεων και Εργαζομένων» με στόχο την ανταπόκρισή τους στις νέες συνθήκες που διαμορφώνει η οικονομική κρίση καθώς και η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στη διαδικασία παραγωγής.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr