Αρχείο - 2006

Δεκέμβριος 15

Διοργάνωση Ημερίδας για Λαϊκές Αγορές και Πλανόδιο Εμπόριο την Κυριακή 17/12/2006.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας κάνει γνωστό σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι στα πλαίσια της προσπάθειάς του για ενημέρωση και εξεύρεση λύσεων πάνω σε υπάρχοντα προβλήματα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα διενεργηθεί ημερίδα με θέμα: Λαϊκές Αγορές και Πλανόδιο Εμπόριο.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου LUCY στην Χαλκίδα με ώρα έναρξης την 11η πρωϊνή.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας έχει ως εξής:

10.45 - 11.00 : Προσέλευση – Καφές
11.00 - 11.30 : Χαιρετισμοί
11.30 - 11.50 : Η ισχύουσα νομοθεσία για Λαϊκές Αγορές και   
                         Πλανόδιο Εμπόριο

Δεκέμβριος 6

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia 2006".

Το χρονικό διάστημα 16-19/11/2006 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονική η 22η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Ενεργό παρουσία είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ.κ. Δημήτριος Σκαρλάς και Ευάγγελος Αγγελής που παρέστησαν στην συγκεκριμένη Έκθεση Τουρισμού.

 

Philoxenia.gif


Ειδικότερα τα εν λόγω μέλη:

Πραγματοποίηση Εκδήλωσης για την Γραμμική Σήμανση (Barcode).

Πραγματοποιήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 2006 με επιτυχία  εκδήλωση-ημερίδα από το Επιμελητήριο Εύβοιας με θέμα την Γραμμική Σήμανση Προϊόντων (Barcode).

Η  εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με τον Οργανισμό GS1 Ελλάς.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Σίμωσης και ο παριστάμενος Βουλευτής Ευβοίας κ. Σίμος Κεδίκογλου απηύθυναν σχετικό χαιρετισμό.

Εισηγητές των θεμάτων ήταν τα στελέχη του οργανισμού GS1 και ειδικότερα η κ.

Νοέμβριος 29

Οργάνωση Εκδήλωσης με θέμα "Σύστημα GS1 – Σήμανση Προϊόντων /Barcode"

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 17.30 στην αίθουσα διαλέξεων του Επιμελητηρίου Ευβοίας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα Σύστημα GS1 – Σήμανση Προϊόντων/Barcode.


Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον φορέα GS1 ( πρώην Ελληνικό Κέντρο Σημάνσεως Προϊόντων).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής εισηγήσεις:
1. Διεθνής Οργανισμός και Σύστημα GS1 (Διεθνής Οργανισμός GS1   το σύστημα GS1 GS1 Ελλάς και οι υπηρεσίες του).
2. Εισαγωγή στην τεχνολογία των Barcodes (Τι είναι τα Barcodes-Λειτουργία Ανάγωνση Είδη Έλεγχος Barcodes–Verifikation).
3. Κωδικοποίηση και Συμβολογίες ( Κωδικοί Μονάδων Εμπορίας Λιανικής & Χονδρικής Κωδικοί Μονάδων Logistics & θέσεων.

Εκδήλωση Αιμοδοσίας στο Επιμελητήριο την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2006.

Πραγματοποιείται στην αίθουσα του 3ου ορόφου στο Επιμελητήριο Εύβοιας την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2006 από τις 9.30 μέχρι 13.30 η 2η εκδήλωση Αιμοδοσίας.
Η εκδήλωση αιμοδοσίας πραγματοποιείται στα πλαίσια της ενίσχυσης των φιαλών αίματος της Τράπεζας Αίματος που έχει δημιουργήσει το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Καλούνται τα Μέλη που θέλουν και μπορούν να δώσουν μία φιάλη αίματος να το κάνουν προσερχόμενοι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο.

Σημειώνεται ότι αίμα μπορούν να δώσουν όλα τα άτομα από 18 μέχρι 60 ετών με την προϋπόθεση ότι δεν παίρνουν καμία φαρμακευτική αγωγή για τις τελευταίες 5 μέρες και την προηγούμενη δεν έχουν κάνει χρήση αλκοολούχων ποτών.

Ελπίζουμε ότι τα Μέλη και όχι μόνο θα αγκαλιάσουν αυτήν την ενέργεια του

Νοέμβριος 28

Γενική Συνέλευση και Εκλογές στον Επιμελητηριακό Σύνδεσμο Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ.)

Πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου 2006 στα Χανιά της Κρήτης η τακτική Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών (ΕΕΣΥΜ) ενός Συνδέσμου που ίδρυσε η πλειονότητα των Επιμελητηρίων και που σκοπό έχει να εξετάζει και να εισηγείται θέματα που άπτονται άμεσα ή έμμεσα των Μεταφορών.

Στην εν λόγω συνεδρίαση το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσωπήθηκε από τον Οικονομικό Επόπτη κ. Δημήτριο Σταματούκο και από τον Διευθυντή κ. Μελέτη Μανώλη.

Ο κ.

Ο Νέος Γενικός Γραμματέας κ. A. Σκορδάς στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Στις 27 Νοεμβρίου 2006 ο Νέος Γενικός Γραμματέας κ. Αθανάσιος Σορδάς επισκέφτηκε το Επιμελητήριό μας και είχε συνάντηση με την διοίκηση του Επιμελητηρίου και άλλους φορείς.
Από πλευράς Διοίκησης του Επιμελητηρίου παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Σίμωσης ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Κούκος ο Γεν. Γραμματέας κ. Αθανάσιος Τσώκος ο Οικον. Επόπτης κ. Δημήτριος Σταματούκος και τα μέλη Δ.Σ. κ.κ. Δ. Σκαρλάς Π. Αγιοστρατίτη Δ. Σεπετή.
Στην συνάντηση παρέστη και ο  Βουλευτής Ευβοίας και πρ. Υφυπουργός κ. Αναστάσιος Λιάσκος ο πρόεδρος των Ξενοδόχων Εύβοιας κ. Θ. Βενέρης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδος κ. Θ. Παπαθεοδώρου.

Ο πρόεδρος κ. Σίμωσης καλωσόρισε τον κ.

Οκτώβριος 18

1st Kerasma Show-Παρουσίαση Ελληνικής Γαστρονομίας και Οίνου στη Μόσχα 27/11/2006.

Ο ΟΠΕ σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα διοργανώνει το πρώτο Kerasma Show Ελληνικής Γαστρονομίας και Οίνου στην Μόσχα στις 27 Νοεμβρίου 2006 ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε σημεία πώλησης.
Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων Ελληνικής Γαστρονομίας και Οίνου που θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο RADISSON SAS της Μόσχας από τον ΟΠΕ με χορηγό επικοινωνίας τον εκδοτικό οίκο VITRINA.
 
Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί η ποιοτική ανωτερότητα των ελληνικών τροφίμων και οίνου με εξαγωγικές δυνατότητες.
Αναλυτικότερα θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
1η Μέρα
1. Σεμινάριο (Wine Seminar) κρασιού προς τους Έλληνες επιχειρηματίες για τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά της Μόσχας για το κρασί.
2. Παρουσίαση Kerasma – Εκδηλώσεις Ελληνικής Κουζίνας .

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/