Επικαιρότητα

Ελληνικά

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η ΚΥΑ που αφορά την αξιοποίηση και χρήση Αιγιαλού και παραλίας από επιχειρήσεις (περιβαλλοντικοί όροι – τεχνικές προδιαγραφές κατασκευών).

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει ότι εκδόθηκε η ΚΥΑ που αφορά την αξιοποίηση και χρήση Αιγιαλού και παραλίας από επιχειρήσεις (περιβαλλοντικοί όροι – τεχνικές προδιαγραφές κατασκευών).

Για να κατεβάσετε το σχετικό ΦΕΚ κάντε κλίκ εδώ. 

Τουριστική Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν (19 έως 21 Απριλίου 2024) στην Τουριστική Έκθεση TRAVEL EXPO CYPRUS, ο Α΄ Αντιπροέδρος κ. Νίκος Μώρος, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Μαραγκός και η Υπεύθυνη Τουρισμού κα Παρασκευή Μπουραντά.

«Μια λαμπάδα, ένα Χαμόγελο»

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των δράσεων της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, το Επιμελητήριο Εύβοιας συντασσόμενο με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, σας ενημερώνει για τη δράση του Χαμόγελου του Παιδιού με τίτλο  «Μια λαμπάδα, ένα Χαμόγελο», η οποία υλοποιείται ενόψει της εορτής του Πάσχα.

Οι τρόποι στήριξης της εν λόγω δράσης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Αναλυτικά, είναι οι ακόλουθες:

-             Οικονομική δωρεά | https://www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/

-             Κάλυψη διαφόρων αναγκών μέσω της πλατφόρμας crowdfundingτου Οργανισμού | https://www.hamogelo.gr/gr/el/crowdfunding/

Πρόσκληση Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιχορηγήσεων ''STAGE''

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ,ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ 12 ΗΜΕΡΕΣ 11 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ 16/04-27/04/2024 ΓΙΑ 25 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος «ERASMUS+» με τίτλο Σχεδίου « ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ» το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή:

  • στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 16/04-27/4/2024 για 25 συμμετέχοντες.

Υποψήφιοι δικαιούχοι στην κινητικότητα θα πρέπει να είναι μέλη στο σύστημα ανακύκλωσης κατεδαφίσεων ή να συνεργάζονται με αυτό ή να είναι μέλη εταιρειών ή να εξασκούν χωματουργικές δραστηριότητες.

Σκοπός του προγράμματος είναι η πρόληψη -ανακύκλωση δημιουργίας αποβλήτων από οικοδομικές εργασίες, έργα τεχνικών υποδομών, εκσκαφές, φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + ΜΕ ΤΙΤΛΟ « ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΜΕ » ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΜΙΛΑΝΟ) ΓΙΑ 12 ΗΜΕΡΕΣ 11 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ 05/04/-16/04/2024 ΓΙΑ 20 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Στα πλαίσια του προγράμματος «ERASMUS+» με τίτλο Σχεδίου « ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΜΜΕ  »το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή:

 

  • στην ΙΤΑΛΙΑ (ΜΙΛΑΝΟ) για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 05/04-16/4/2024 για 20 συμμετέχοντες.

 

Υποψήφιοι δικαιούχοι στην κινητικότητα είναι μεταποιητικές – παραγωγικές επιχειρήσεις που στόχο έχουν την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων τους.

Στόχος είναι η ανάλυση του προϊόντος ή της υπηρεσίας που διαπραγματεύεται η επιχείρηση, το σωστό «επικοινωνιακό στήσιμο» της επιχείρησης, οι τεχνικές πωλήσεων η συμπεριφορά εντός και εκτός επιχείρησης.

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ (ΜΙΛΑΝΟ) ΓΙΑ 12 ΗΜΕΡΕΣ 11 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ 05/04-16/4/2024 ΓΙΑ 14 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

Στα πλαίσια του προγράμματος «ERASMUS+»με τίτλο Σχεδίου « ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΒΙΤΡΙΝΑΣ » το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή:

  • στην ΙΤΑΛΙΑ (ΜΙΛΑΝΟ) για 12 ημέρες 11 διανυκτερεύσεις 05/04-16/4/2024 για14 συμμετέχοντες. 

Υποψήφιοι δικαιούχοι στην κινητικότητα είναι ιδιοκτήτες και ανθρώπινο δυναμικό επιχειρήσεων & επαγγελματιών στο χώρο κατασκευής βιτρίνας  που προέρχονται από επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας και δραστηριοποιούνται στον Νομό.

Οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν πρακτική εξάσκηση σε εταιρίες σχεδιασμού μόδας και εταιρίες δημιουργίας designβιτρίνας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Η Βοηθός Συνήγορος του Πολίτη, Δάφνη Φιλιππάκη, σας προσκαλεί σε συνάντηση ενημέρωσης για το έργο της Ανεξάρτητης Αρχής, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν τις Δασικές Πυρκαγιές.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 12.30 μ.μ., στην Συνεδριακή Αίθουσα του ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ, (Αβάντων 50, Χαλκίδα).

Παρακαλείστε εφόσον παρευρεθείτε στη συνάντηση να  ενημερώσετε για την παρουσία σας!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο : 213 1306600

 

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/