ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΤΟΥ 3ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΧΑΛΚΙΔΑ 12/5/2015

                                     

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

ΤΟΥ 3ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνεργασίας των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας για την συνδιοργάνωση του 3ου Μαθητικού Διαγωνισμού για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στο Γιάγτζειο-Κορδώνειο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων των συμμετεχόντων μαθητών που πρώτευσαν στο διαγωνισμό

Ο 3ος διαγωνισμός ανέδειξε στην πράξη όπως και οι προηγούμενοι, την σπουδαιότητα του συνδυασμού εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, βοηθώντας νέους ανθρώπους να γνωρίσουν το επιχειρείν, σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα και καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια, μέσα από εποικοδομητικές συνεργασίες.

Στην εκδήλωση απονομής βραβείων το Επιμελητήριο Εύβοιας, εκπροσώπησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Γεροντίτης, ο Οικονομικός Επόπτης Ευάγγελος Κούκουζας, το Μέλος του ΔΣ Φωκίτης Νικόλαος, καθώς και Υπηρεσιακοί Παράγοντες. Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας - Εξωστρέφειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη  κ. Δημ. Βουρδάνος και η Αικατερίνη Αλιακίζογλου στέλεχος του ΚΕΣΥΠ Ευβοίας και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες που εκπροσώπησαν το Νομό Εύβοιας απέσπασαν τα 2 από τα 7 βραβεία του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα πρώτευσαν και τιμήθηκαν οι κάτωθι :

1.              Με το 2oΒΡΑΒΕΙΟ ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΗΛαπό το ΓΕΛ ΣΚΥΡΟΥμε τίτλο εργασίας ΚΕΝΤΡΟ  ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PORTOPEFKOSRESORT».  Την απονομή του  βραβείου  έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κος Ιωάννης Γεροντίτης.

2.              Με το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ οι ΜΥΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΓΙΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ από τα  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΛΦΑμε τίτλο εργασίας LOCHALKIS. Την απονομή του  βραβείου  έκανε ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Εύβοιας κος Ευάγγελος Κούκουζας.

3.      Επίσης ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ έλαβαν οι ΠΑΛΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΤΟΙΛΚΟΒ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΣΠΑΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ από το 2ο  ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣμε τίτλο εργασίας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΕ.

 

Το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ απoνεμήθη στο Γιώργο Οικονομίδη, του Λυκείου Οινοφύτων Βοιωτίας για την εργασία του «ΣΤΑΡΥ “ΣΤΑματήστε την ΡΥπανση”».

 

 

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αρχεία: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Image icon φωτο1.25 MB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/