Εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με θέμα: “Προώθηση επιχείρησης μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτυών"

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΓΣΕΒΕΕ - ΚΔΒΜ διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Προώθηση επιχείρησης μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτυών».

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησή τους.

Θεματολογία σεμιναρίου επαγγελματικής κατάρτισης:

  • Μάρκετινγκ με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  • Μάρκετινγκ με τη χρήση ηλεκτρονικού μηνύματος
  • Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
  • Διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού
  • Βελτιστοποίηση μηχανισμών αναζήτησης
  • Έλεγχος αναλυτικών στοιχείων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διάρκειας δέκα (10) ωρών και θα διεξαχθεί σε δύο (2) ημέρες, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες απογευματινές (ώρα έναρξης σεμιναρίου 16:00μμ).

 

Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται η παρουσία σε αίθουσα διδασκαλίας καθώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιείται με την μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης (zoom) και αρκεί η χρήση υπολογιστή, ή έξυπνου κινητού (smart phone), ή Tablet.

Οι συμμετέχοντες μετά τη παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα λάβουν από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ «Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης» και εκπαιδευτικές σημειώσεις.

Αναλυτική πληροφόρηση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν από το Επιμελητήριο Εύβοιας (τηλ. 2221023510 & 22885, (εσωτ. 7), email: anagnos@eviachamber.gr).

Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων καλύπτεται από το Επιμελητήριο Εύβοιαςστο οποίο και θα απευθύνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Δηλώστε άμεσα τη συμμετοχή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξ αποστάσεως επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο «Προώθηση επιχείρησης μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτυών» υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/AQH7F32tVJSrvgQH8

(Για την συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος).

Αρχεία: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο prosklisi.docx5.01 MB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/