Διεξαξωγή σεμιναρίων Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τα μέλη του ότι  συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στα σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για το 2024

Ποιους αφορά

 Η Εκπαίδευση αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.

Οι ανωτέρω επιχειρήσεις έχουν την υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων.

Εξαιρούνται από την εκπαίδευση οι α) επιχειρήσεις τροφίμων που υποχρεούνται σε πλήρη ανάπτυξη συστήματος HACCP και β) προσωπικό το οποίο διαθέτει έγκυρο τίτλο σπουδών ή πιστοποιητικό ή αποδεικτικό παρακολούθησης προγράμματος εκπαίδευσης ή κατάρτισης από το οποίο προκύπτει ότι ο εργαζόμενος είναι επαρκώς καταρτισμένος σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας.

Διάρκεια προγράμματος

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται τόσο με δια ζώσης όσο και με εξ' αποστάσεως. Η διάρκεια είναι 10 ώρες (2 απογεύματα)

Κόστος παρακολούθησης/παροχές

100€/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το χρηματικό τέλος υπέρ του Ε.Φ.Ε.Τ).

Σε κάθε συμμετέχοντα παρέχεται δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό. Μετά την εκπαίδευση ακολουθεί η διαδικασία της γραπτής αξιολόγησης, η οποία πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω της νέας ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam).

Αιτήσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ και να την προσκομίσουν υπογεγραμμένη στα γραφεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Για περισσότερες πληροφορίες του σεμιναρίου δείτε ΕΔΩ

Το σεμινάριο είναι υποχρεωτικό από την νομοθεσία και σε περίπτωση που δεν υπάρχει το αποδεικτικό επιτυχούς παρακολούθησης υπάρχουν κυρώσεις.

Αρχεία: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο ygieini_kai_asfaleia_trofimon_-_seminaria_2024.docx1.36 MB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/